Weight Management Range
Herbalife ja painonhallinta

Herbalifen Formula 1 -pirtelöt ja -ateriapatukat sisältävät runsaasti elimistösi tarvitsemia tärkeitä ravintoaineita ja ne maistuvat herkullisille. Halusitpa sitten pudottaa, lisätä tai hallita painoasi, Herbalifen F1 -pirtelöt ja -patukat ovat kätevä ja terveellinen ateria, joka on myös nopea valmistaa.

Lisätukea terveystavoitteidesi saavuttamiseen voit saada myös Herbalifen Formula 2 -monivitamiinivalmisteesta ja Formula 3 - yksilöllisestä proteiinijauheesta.


Formula 1
Formula 1

Herbalife Formula 1: terveellinen ja ravitseva juotava ateria. Tieteelliseen perustuva ja korkealuokkaisista ainesosista valmistettu Formula 1 sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita.

Formula 1 Express
Formula 1 Bars

Herbalife Formula 1 Express -ateriapatukat: täydellinen välipala mukaan matkalle tai kiireisiin päiviin. Formula 1 -ateriapatukat sisältävät välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, ja ne ovat oiva vaihtoehto Formula 1 -pirtelölle. Yhdessä ateriapatukassa on 207 kilokaloria.

Formula 2 miehille
Formula 2

Formula 2 Monivitamiini ja kivennäisaine miehille: Formula 2 Monivitamiini ja kivennäisaine miehille on helppo tapa saada 24 kehosi tarvitsemaa ravintoainetta.

Kuitu- ja yrttitabletit
Fibre & Herb

Kuitu- ja yrttitabletit voivat auttaa lisäämään kuidun määrää päivittäisessä ruokavaliossa.

Formula 1 -annospussit
Formula 1 Sachets

Formula 1 -annospussit kulkevat kätevästi mukana – voit valmistaa terveellisen Formula 1 -aterian missä ja milloin vain.

Formula 3
Formula 3

Herbalife Formula 3: Yksilöllinen proteiinijauhe. Helppo tapa tehostaa proteiininsaantiasi. Lisää jauhetta Formula 1 -pirtelöön tai esimerkiksi jogurtteihin, keittoihin ja laatikoihin.

Proteiinipatukat
Protein Bars

Proteiinipatukat sisältävät runsaasti proteiinia ja sopivat mainiosti makeaksi välipalaksi kiireen keskelle.

Gourmet tomaattikeitto
Gourmet Tomato Soup

Gourmet tomaattikeitto on herkullinen, terveellinen ja runsaasti proteiinia sisältävä välipala, jossa on 104 kilokaloria. Sopii nautittavaksi sekä kylmänä että kuumana.

Aaloe-yrttijuomatiiviste
Herbal Aloe Concentrate

Aaloe-yrttijuomatiiviste virkistää ja tukee nestetasapainoa ilman turhia kaloreita. Saatavana mangon ja alkuperäisen aaloe-yrttijuoman makuisena.

Yrttijuoma
Instant Herbal Beverage

Yrttijuoma on vähäenergiainen ja virkistävä juoma, joka sopii nautittavaksi sekä kuumana että kylmänä.

Cell Activator
Cell Activator

Cell Activator tukee energia- ja hillihydraattiaineenvaihduntaa.

Keltaiset
Thermojetics Keltaiset tabletit

Keltaiset: Kromia sisältävä ravintolisä, joka auttaa tukemaan makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä veren normaalia glukoosipitoisuutta.

Thermo Complete
Thermo Complete

Thermo Complete: Luonnollinen kofeiinilisä, joka on suunniteltu antamaan elimistölle uutta virtaa.

Käytä Herbalife-tuotteita yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion kanssa sekä osana terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja. Katso käyttöohjeet yksittäisistä tuotepakkauksista ja älä ylitä suositeltua annostusta. Tuotteet on säilytettävä pikkulasten ulottumattomissa.

© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 19.7.2019 4:16:46 | NAMP2HLASPX04