High Protein Iced Coffee

Print
012_EU_HighProteinIcedCoffee_LatteMacchiato_250px
Kahvinystävät, työmyyrät, seikkailijat: tässä on tuote juuri teille! Voi olla vaikeaa löytää jääkahvia, joka ei ole sisällä paljon sokeria, rasvaa ja kaloreita, ja joka silti maistuu hyvältä. Otimme kaksi meidän kaikkien rakastamaa valmistusainetta – proteiini ja kahvi – ja sekoitimme niistä herkullisen ja virkistävän juoman! Nauti lasillinen virkistävää High Protein Iced Coffee -juomaa liikkeellä ollessasi tai kun sinun tekee mieli kahvia. Juoma on valmistettu asiantuntemuksella

100 % Robusta-espressokahvipavuista ja se sisältää 15 g heraproteiinia.

Voit siis nauttia aidosta kahvin mausta tinkimättä ravitsemustavoitteistasi.
Se ei sisällä lisättyä sokeria, väriaineita tai säilöntäaineita ja yksi annos sisältää vain 80 kcal.
Lisää vain kylmä vesi ja nauti! 100 % Robusta-espressokahvipapuja 15 g heraproteiinia
Sopii kasvissyöjille
Ei lisättyä sokeria
Vain 80 kcal 80 mg kofeiinia
Aidoista kahvipavuista valmistettu kahvijauhe takaa aidon kahvin maun
Proteiini edistää lihasten kasvua ja ylläpitoa Proteiini edistää luuston pysymistä normaalina
Vähärasvainen
Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita High Protein Iced Coffee -juomasekoitus sisältää 100 % Robusta-espressokahvipapuja ja yhdestä annoksesta saat 15 g heraproteiinia.

High Protein Iced Coffee ei sisällä muuntogeenisiä valmistusaineita*, väriaineita tai säilöntäaineita eikä lisättyä sokeria ja se sopii kasvissyöjille. High Protein Iced Coffee on makeutettu steviakasvista valmistetuilla stevioliglykosideilla. High Protein Iced Coffee on juoma, jota voi nauttia tarpeen tullen kotona tai tien päällä. Täydellinen juoma nautittavaksi aamuisin tai iltapäivisin. Laita sekoittimeen 250 ml vettä. Lisää 1 annosmitallinen High Protein Iced Coffee -juomasekoitusta. Ravista ja kaada jäiden päälle. Jos sinulla ei ole sekoitinta, sekoita juoma tehosekoittimessa hitaalla nopeudella 5 sekunnin ajan. Käytä tätä tuotetta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

#012K High Protein Iced Coffee - Latte Macchiato

#011K High Protein Iced Coffee - Mocha
 Tilaa jälleenmyyjältä  

© Herbalife International of America, Inc. Kopiointi tai osittainen kopiointi ilman kirjallista lupaa on kielletty. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tässä sivustossa esitetyt tavaramerkit ja tuotekuvat ovat Herbalife International, Inc.:in omaisuutta, ellei toisin ole ilmoitettu.
 
Herbalife on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n allekirjoittaja ja sen ylpeä jäsen:
  • ASML logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


fi-FI | 9.7.2020 9:38:01 | NAMP2HLASPX03